RO | EN
News Outdoor Romania

Comunicat de presa – Londra 22 iulie

Jul 2011


News Corporation a anuntat vineri, 22 iulie, vanzarea pachetului majoritar de 79% detinut in News Outdoor Rusia si in News Outdoor Romania, catre un grup de investitori condusi de VTB Capital. Ceilalti doi investitori sunt NOOH Investments Coöperatief U.A., reprezentandu-l pe Peter Gerwe si Marathon Outdoor Coöperatief U.A., care este condusa de Alfa Capital Partners. Managementul pastreaza cei 21% din pachetul de actiuni detinut.

News Outdoor Rusia este cea mai mare companie de publicitate outdoor din tara, avand acoperire nationala in peste 50 de orase.
Aceasta tranzactie anunta procesul prin care News Corporation iese din companiile care activeaza in domeniul publicitatii exterioare, cu exceptia News Outdoor Cehia.

La 31 martie 2011, News Corporation (NASDAQ: NWS, NWSA; ASX: NWS, NWSLV) detinea mijloace evaluate la 60 mld USD si venituri totale anuale de aproximativ 33 mld USD.

News Corporation, companie internationala cu o mare diversitate in media, opereaza in sase domenii de activitate in industria media: retele cablu, productii film, televiziune, televiziune prin satelit, publishing si altele. Activitatile News Corporation se desfasoara, in principal pe pietele din Statele Unite ale Americii, Europa Continentala, UK, Australia, Asia si America Latina.

Contactati-ne Nota de informare   |   Politica de cookies   |   Politica de confidentialitate   |   Tel. + 4021 212 1319    |   Str. Silvestru nr. 75, Sector 2, Bucuresti