Getica se alătură campaniilor de strângere de fonduri lansate de Fundația Motivation

Campaniile au ca scop strângerea de fonduri pentru renovarea și donarea de scaune cu rotile pentru persoanele cu dizabilități motorii.

Fundația Motivation are peste 25 de ani de activitate, cu numeroase programe de succes în beneficiul copiilor și adulților cu dizabilități din România.

Iată mesajul în jurul căruia s-au construit campaniile de finanțare pentru scaune cu rotile:

Unii pantofi te duc departe. La fel și scaunele cu rotile!

Îți amintești ultima dată când te-au bătut pantofii? Ai simțit că durerea ajunge la creier la fiecare pas! Ai căzut pe canapea și i-ai aruncat cât colo. Ai simțit că dacă îi vei purta încă două minute vei exploda.

Știai că pentru o persoană cu dizabilități un scaun cu rotile nepotrivit este ca o pereche de pantofi dureroși și incomozi? Singura diferență este că ar trebui să stea acel scaun cu rotile în fiecare zi, oră după oră.

În România, mii de persoane cu dizabilități motorii primesc, an de an, scaune cu rotile care nu sunt potrivite pentru ei. Scaunele cu rotile pot provoca durere și uneori reprezintă un pericol pentru sănătate. Dar nu trebuie să fie așa.

Fundația Motivation România a donat zeci de mii de scaune cu rotile. Zeci de mii de copii și adulți merg acum la școală, fac sport, petrec cu prietenii și se bucură de viață.”